چکیده یکی از عوامل مهم توسعه گردشگری وجود امنیت است، رونق گردشگری در یک منطقه و تردد گردشگران در یک مقصد، موجب به وجود آمدن امنیت میشود؛ این در حالی است که توسعه گردشگری و امنیت نیز زمینهساز توسعه و توسعه تداومدهنده گسترش گردشگری و امنیت خواهد بود. یکی از انواع راهبردهای پیشگیرانهی مکانیکی از جرم "پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی " است که آن را میتوان اینگونه تعریف کرد: "طراحی مناسب محیطی" CPTED و کاربری مؤثر از فضا و محیط ساخته شده که منجر به کاهش فرصتهای مجرمانه، افزایش ترس از جرم و بهبود کیفیت زندگی میشود". هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر امنیت بر ارتقاء و توسعه صنعت گردشگری با رویکرد CPTED است و روش پژوهش در دو بخشتوصیفی-تحلیلی انجام گرفته است. در این راستا با استفاده از روش کوکران نمونه تعداد 384 نفر تعیین شده است. در ارتباط با گویهی عدم استفاده از ورودیها و خروجیهای فرورفته (به علت ایجاد گوشههایی که از نظارت عادی خارج است) بیشترین درصد نمونه آماری پژوهش 9/55 درصد گزینه زیاد تأثیرگذار را انتخاب کردهاند. این امر بیانگر آن است که عدم استفاده از ورودیها و خروجیهای فرورفته (به علت ایجاد گوشههایی که از نظارت عادی خارج است) در افزایش امنیت محیطی نقش دارد.
صالحی, رقیه, سلیمانی, اعظم, & دانیالی, تهمینه. (1398). تأثیر امنیت بر ارتقاء و توسعه صنعت گردشگری با رویکرد CPTED. مطالعات مدیریت ،مالی و اقتصادی, 01(02), 87-108.
MLA
رقیه صالحی; اعظم سلیمانی; تهمینه دانیالی. "تأثیر امنیت بر ارتقاء و توسعه صنعت گردشگری با رویکرد CPTED". مطالعات مدیریت ،مالی و اقتصادی, 01, 02, 1398, 87-108.
HARVARD
صالحی, رقیه, سلیمانی, اعظم, دانیالی, تهمینه. (1398). 'تأثیر امنیت بر ارتقاء و توسعه صنعت گردشگری با رویکرد CPTED', مطالعات مدیریت ،مالی و اقتصادی, 01(02), pp. 87-108.
VANCOUVER
صالحی, رقیه, سلیمانی, اعظم, دانیالی, تهمینه. تأثیر امنیت بر ارتقاء و توسعه صنعت گردشگری با رویکرد CPTED. مطالعات مدیریت ،مالی و اقتصادی, 1398; 01(02): 87-108.